andetag för var sekund

.. veckan har varit bra, börjat jobba på nytt ställe med härliga människor... Tankarna har varit fokuserade!!
Men måndagen började hårt.. jag vaknade, kollade på mina kassa program.. Sen ville jag gå till henne.. som vanligt.. men de gick inte.. jag visste att hon inte var där.. men jag ville så gärna att allt skulle bli som vanligt.. för.. jag ville ju gå till henne.. precis som jag brukar göra!!

idag var det vårt sista farväl... Så vackert, men ändå så jobbigt. Den person som alltid funnits där för en, för alla.. Veckan hade ju börjat så bra, trodde tårarna var slut.. Jag tänkte. denna tid enbart för henne.. porten öppnandes, och luften bara försvann, visste inte om jag vågade andas.. gråten i halsen... men där var hon...  Vackert.. men det var HON som var där... min mormor.. min mormor...  Miljoner Tårar!!

jag kan fortfarande inte förstå, ibland i mina tankar kan ja fortfarande planera hennes födelsedag med Kusin.. här i trädgården, med de smörgåstårtorna ja bett bror om... vårt planerande om hennes present för att göra de bättre... för att vardagen skulle bli så mkt bättre!

Varje dag, flera gånger om dagen.. pratar jag om henne.. för hon finns i vardagen.
När jag pratar om henne, känns allt så mkt bättre... för då finns hon. Hon är där hemma.Jag är tacksam för all tid, all hjälp.. ALLT!

Mormor, min bästa vän... vår räddare i många lägen! TACK TACK TACK!!


älskad.. MYCKET saknad.. alltid förevig.. varje dag, varje timme, varje minut.. finns hon i mina tankar!!

jag sväljer luften, och den försvinner.. en evighet.. tills den kommer tillbaka


///LM

Nattens svårigheter..

... kl är 01.46 och jag har inte somnat än, jag som ska upp tidigt imorgon.. baah.. hur ska detta gå till.
Konstigt nog att jag inte e tröttare än va ja BORDE vara med tanke på den lilla sömnen jag haft den senaste tiden.. blev ju inte bättre av att få ett sms mitt i natten, blev ju heeeeel spänd på de haha.. en sak att säga om det.. "va var det jag sa" =)

Casper sitter här bredvid och stirrar in i väggen.. ibland undrar man om de ser något som ett mänskligt öga ej kan se.. stirrar och blänger lite surt på mig, jag stör honom väl med mitt knappande på datorn.. Han är iaf nöjd med soffan, efter som han verkligen breder ut sig så att ken och jag få trängas i hörnet.. haha.. men han e min lilla älskling.. Casper, den konstigaste, knäppaste med underbaraste katt som finns.. han vet när jag är ledsen då han lägger sig nära mig och pussar på näsan!!

Natt natt natt.. mörker mörker mörker.. vad ska man säga.. jag vill sova, men kroppen säger mig nått annat, är precis som om det är något jag borde göra.. kliar i fingrar och tår.. efter dessa veckor känns det så konstigt.. att längre inte finnas till hands.. vad man än gör så kommer hon inte tillbaka.. hur ska man någonsin förstå..
orättvisa!!


Saknad!!

//Lm

sömnlösa drömmar..

jag vet inte hur många timmars sömn jag fått, sist jag kollade på klockan var den 4.00.. När jag väl vaknade fanns det inte att somna om... Tankarna bara snurrar, de hamnar ej på plats!!
Väntar fortfarande på att någon ska väcka mig från denna mardröm... väck mig.. snälla!!

jag vill inte vara utan dig!!


//Lm

Hjärtat blöder..

dagen som aldrig skulle komma, som aldrig funnits som aldrig tänks...
tankarna bara snurrar och snurrar, tårarna bara flödar, bara tanken att aldrig mer få se dig, få prata med dig gör så ont att hjärtat det värker.
Du var allas mitt punkt, allas hjälpande hand när något vart svårt..
Du har alltid varit en stor del i mitt liv... hur ska livet nu kunna fortsätta utan dig?


jag väntar fortfarande på att du ska ringa.. eller möta dig ute ´med snobben...
Hur ska allt gå vidare.. jag  kan inte förstå.. detta finns inte!!!


Mormor, jag älskar dig, jag saknar dig..
Mitt hjärta kommer altid ha ett rum av kärlek av dig!!!!RSS 2.0