10 mån

Idag är vår ängel 10 mån... 10 hemska månader av saknad.. Men även 10 mån sedan vi blev 2 barns föräldrar, men på ett annorlunda vis. Även om han inte finns hos oss här så finns det så mycket kärlek! 

För 10 mån sedan fanns han i min famn..,vår vackra fina pojke! Jag minns fortfarande honom e han låg vid min hud.. Helt stilla, men ändå helt underbart.. För där var vår son som vi tillsammans skapat.. Så perfekt! 

Även om hans lilla hjärta längre slog så fanns för oändligt mycket kärlek! 

Vi saknar dig ❤Månads besök!

Då är hjärndpökena igång igen. Att man aldrig kan få känna glädje, lycka över bm besök eller specmödra besök.. 
Inte försen man får höra eller se hjärtat så kan man slappna av för en tid..ja, snart är väl detta över.. Nu vill jag bara ha min igångsättnings tid bokad, fast lär väl inte bli försen om 4 veckor.. Innan bf blir det ju, men fruktansvärt jobbigt att inte veta när, eftersom man vill ha allt planerat så bra som
Möjligt för att orka med och stå ut!! 

J har börjat prata mycket om bebisen i magen, och vad vi ska göra med bebisen och det är fruktansvärt skrämmande.. När kian dog så förstod hon inget.. Men nu förstår hon mer, och kan inte undgå att tänka på om det skulle hända något igen.. Hon kommer ju vänta på bebisen som ska komma till sommaren.. Nä detta ska gå bra.. 

Flödesmätning och tillväxtkontroll, förra gången låg han på plus sidan, så spännande och se hur det ser nu! Jag känner mig iaf tung och får lätt ont om kvällarna i nedre delen.. Går som om jag vore 95 år!! Nä lagom trött på att vara gravid! :(

//Lm 

RSS 2.0