Desperat hemmafru...

Då var det underbara tisdag.. Känner mig mkt bättre nu, TACK OCK LOV!!! Men känns ändå segt att jag missat två dagar att gå breve på jobb.. Trist läge säger jag bara!! Men nya tag på torsdag, och bara att vila upp mig rejällt tills dess (om jag kan), för de känns fortfarande i hela kroppen, helt slut efter bara vara igång 5 minuter.
På torsdag ja.. ska bli så spännande att testa på nått nytt, LSS istället för äldrevården!!!

Idag har jag minsann sovit ut ordentligt, men orkar inte precis göra något speciellt, men rastlös blir ja snabbt!! klarar inte bara av att vila o vila fast de är v ad man behöver.. så gick upp en runda till mormor o lämnade lite soppa som blev över här.. lite kaffe på det me.. gott gott..
Men nu ligger jag i soffan igen och väntar på att Kenne ska komma hem, så han kan inhandla lite till middagen som ska bli LAX med en kall god sås... mumma mumma.. nu när aptiten o smaken e tillbaka!!!

Tisdag kväll... älskar dessa kvällar, deperata hemma fruar.. cougar Town, Christine.. helakvällen laddad med god heter.. Om jag nu lyckas få tv:n för mig själv.. annars får jag kanske be ken hämta lille tv:n hos sin syster.. =))

Jag måste bara säga, jag blir så glad.. när jag läser om alla mina gamla vänner, hur lyckliga de är.. Många har fått barn.. någon har precis fått sitt andra.. Lycka.. andras glädje ger mig glädje.
så roligt att se hur bra de gått för dem.. visst har jag tappat kontakten med de flesta, som jag tycker är väldigt tråkigt.. men jag blir ändå så glad för deras skull.. För att skaffa familj är det Absolut vackraste som finns.. Jag längtar själv tills det är min tur!!!
 men jag får nöja mig med att jag ska bli Moster... till en pojke i augusti.. och då ska jag spendera lite tid uppe i Arvika minsann.. två veckor av min semester ska jag bli där, och även försöka åka till min underbara Sonja i Jessheim..  Underbart!!!!


//Lm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0