Trött!

Jag är så trött, fruktansvärt trött!! 
Sen Rul har allt gått bra, men antar att alla känslor samlas.. Och nu finns det ingen plats längre.. Nästa fredag går jag på semester, vilket jag är glad att jag kunde göra. Men ändå känns det som en evighet dit, jag orkar inte längre.. Bara tanken på art jobbehelg närmar sig, långa pass.. :(  häromdagen var jag väldigt nära på att sjuka mig, för jag sover knappt om nätterna men vägrar ha sjukdagar och förlora pengar!! 
Jag önskar allt vore som för ett år sedan.. Endast lycka, glädje och längtan! 

Lilla pyret sparkar på vilket känns helt fantastiskt!  
Har nu även börjat på specialist mödra i Malmö och än så länge går det bra.. De tar verkligen hand om mig, oss! För 2 veckor sedan var det samtal med läkare, förra veckan var det blodflödemätning, och den underbara bm där visade vår kille och ordnade ett 3D foto på honom!! Helt fantastiskt, man kunde direkt se att det är exakt likadan näsa som både Julii och Kian!   Men det viktigaste var att allt såg bra ut.. Nu längtar vi jätte mycket efter nästa månad, då blir de både flöde och UL! 
Något som jag tänkt på en hel del nu sista tiden, då bägge läkarna nämnt dödsorsaken på Kian.. Vilket man tydligen inte egentligen vet.. Jag har varit så inne på att det var den förbannade navelsträngen som tog havs liv.. Men tydligen så är man inte säker.. Som jag trodde.. Utan han dog kanske  av psd..  PSD.. Förbannade PSD som tagit så många barnsliv.. 
Något som jag stört mig på sista tiden är att man ska skänks pengar överallt, men hur ofta kommer det upp att man borde skänka till spädbarnsfonden?  Väldigt sällan.. Antagligen för att folk är så förbannat rädda.. Men tänk vad mer pengar hade gjort för föräldrar som mist sitt/sina barn.. Och kunnat forska mer i att rädda de småbarnens liv!! 


Sorg, saknad, glädje, längtan, rädsla..  Mitt huvud är fullt nu! 

/LM


RSS 2.0